De Steenbok 21, 5215 MG 's-Hertogenbosch
+31 73 782 02 02
info@dim-it.nl

Diensten

Samenwerken en combineren:
DIM-it geloofd in specialimes en samenwerkingen. Door hierin een perfecte mix te zoeken ontstaat een compleet en volwaardig diensten pakket.

Telefonie:
DIM-it is gecertifieerd xelion installateur van Belise. Dit houd in dat de hosted telefonie oplossing met zijn al zijn veelzijdige mogelijkheden van Belise zowel wordt aangeboden als geïnstalleerd door DIM-it. De Xelion hosted telefooncentrale kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid alsmede zijn bedieningsgemak.

Systeembeheer:
Ieder bedrijf heeft er mee te maken, en veel bedrijven weten er weinig van. “De computers moeten het gewoon doen” is een veel gehoorde uitspraak. Een systeembeheerder voorziet voor u in de updates van uw software pakketten systemen. En zorgt er verder voor dat uw computers goed en veilig met elkaar kunne communiceren. Veel kunt u wellicht zelf maar sommige zaken kunt u beter aan een specialist over laten! De afhankelijkheid van een computer is vaak groot en DIM-it begrijpt dat als geen ander.

Internet aansluitingen:
Uw internet aansluiting kunt u uiteraard bij de bekende serviceproviders afnemen, maar vaak loopt u bij een storing of een probleem dan tegen de bekende callcenters aan. Door de korte lijnen met de leveranciers en de duidelijke service afspraken die voor de DIM-it internetlijnen ben u van dit probleem af. 1 telefoontje naar DIM-it en u weet zeker dat uw internetstoring snel en adequaat wordt opgelost.

Remote monitoring:
Een van de nieuwste diensten die wordt aangeboden door DIM-it. Is remote monitoring van uw computer en of server. Uw computer wordt 24 uur per dag 7 dagen per week en 365 dagen per jaar continue gecontroleerd. Hierdoor kunnen problemen vaak voor ze aan het licht komen al worden gesignaleerd en VOORKOMEN! Naast het monitoren van uw systeem kan deze dienst worden uitgebreid met onder andere patch management (controle en installatie van updates en servicepacks) en virus scanning.